INSTRUKTØRERNE

 Vi instruktører BRÆNDER for at undervise og for at følge din køretekniske udvikling. Vi BRÆNDER

 for at dele vores glæde og entusiasme med dig. Vi BRÆNDER for at fralære vores teknikker 

 og få dig til at følge dig godt tilpas som kursist! 

 - Alt sammen med stor undervisningserfaring og med pædagogisk formidling, naturligvis. 


 Selv er vi dygtige ryttere, med stor erfaring. Vi viser med glæde vores sublime 

 kørselsfærdigheder, dog har vi større interesse i, at det først og fremmest handler om, at du 

 som kursist, får det bedste ud af undervisningen. Det vigtigste for os er, at du får en god 

 oplevelse og kommer trygt og sikkert igennem undervisningen! 


 Vi glæder os til at undervise dig :-) 

MADS WEIDEMANN

Jeg er tidligere professionel downhill mountainbike konkurrencekører, hvor jeg gennem sporten oplevede, hvad en sublim køreteknik og et fordelagtigt mindset kan bringe af (personlige) resultater i og udenfor mountainbikesporten.

Jeg har et utæmmet drive for at undervise, er medforfatter til bogen 'MOUNTAINBIKE', TV-kommentator & mountainbikeeksperten, medierne spørger til råds. Jeg er halvdelen af 'mountainbike podcasten'. Jeg er testkøre for en række internationale brands indenfor brancen og konsulent på et par elektroniske gadgets, som TrailSense og Brake Power Meter.

- Og så er jeg Mountainbike Akademiets stifter.

ALEXANDER BØTTKJÆR

Jeg har i mine unge år dyrket elitesport inden for svømning og golf. Som 18-årig tog jeg på Oure Sportshøjskole på Sydfyn, hvor interessen for cykling, løb og styrketræning udviklede sig.


Jeg læser til lærer på seminariet. Udenfor studiet bruger jeg en stor del af min tid på at deltage i forskningsforsøg, der er med til at udforske nye træningsformer og programmer. Bl.a. var jeg med i et EPO-forsøg. Alt dette er med til, at jeg kan udvikle min undervisning og give dig den bedste træning.


Som underviser for klubber, skoler og virksomheder har jeg erfaring med udvikling af færdigheder for alle aldersgrupper inden for MTB og landevejscykling.


Jeg ser mig selv som en udstyrsnørd, når det kommer til det nyeste indenfor cykling - udstyret er min store passion!

SANDRA BOHN THOMSEN

Jeg er læge, forsker, phD-studerende og moutainbiker med stort M.


Hele mit liv har jeg dyrket konkurrenceidræt som redskabsgymnastik, springgymnastik, løb, mountainbike. Og har taget idrætslederuddannelsen på Nordjyllands Idrætshøjskole.

Igen i år deltager jeg Trailcup, hvor jeg i 2018 i kvindeklassen blev samlet nr. 3.


Min undervisningserfaring strækker sig tilbage fra teenageårenes springgymnastik og sidenhen undervisning af yngre læger og nu på lægeuddannelsen på Aalborg Universitet.

I moutainbike er jeg køreteknisk oplært af Mads (Weidemann).


Derudover forsøger jeg at forbinde lægevidenskab, forskning og moutainbike med råd om sikkerhed, sundhed og skader/skadesforebyggelse, som du læser meget mere om på min Instagram-profil mtb_doc

THOMAS "TARZAN"

Thomas “Tarzan” Hansen... og jeg er tidligere verdensmester samt vinder af Trail cup 2019 i klassen H40+!!


Jeg underviser som linjefagslærer i BMX, og har mit eget firma All Access, hvor jeg koordinerer ekstremsportsarrangementer, shows, workshops og events. I min virksomhed bygger jeg også skateparks, og tilbyder eneundervisning, holdtræning, coaching og talentudvikling inden for BMX og MTB.


Jeg kørte professionel freestyle BMX  i 90'erne. Højdepunktet var, at jeg vandt verdensmesterskabet (The Worlds) i freesyle BMX i 1992.

Sideløbende med BMX'en konkurrede jeg også professionelt i downhill mountainbike for GT Bicycles, og deltog bl.a. i world cuppen samt repræsentarede Danmark ved VM.


Jeg kan ikke få nok adrenalin i blodet, jeg fortrækker at køre aggressive downhill, gerne med tekniske udfordringer og store hop. Teknikken fra BMX har jeg overført til MTB og flyver derfor højt - og det er SÅ fedt! ;-)


... Og hvorfor kalder 'de' mig Tarzan? Tarzan kommer fra BMX-tiden, når jeg som ung kørte i bar mave, og var lidt mere "rippet" end de fleste. Så skrev de i det tyske Freedom BMX magasin, Tarzan Hansen - Danmark (istedet for Thomas). Og siden da har jeg været Tarzan ;-)


Jeg glæder mig til at undervise dig. Vi ses!