Mads Weidemann's How-To

Mountain Bike Skills

          Meget mere selvtillid for "ingen" penge 

Du har en mange tusinde kroners dyr mountainbike. Du har udstyr for flere tusinde kroner. Du synes mountainbike er den fedest sportsgren, der findes. Og du kan blive endnu bedre til verdens fedeste sportsgren for kun 400,- ... Hvis altså du gider det dersens selvtræning?

Selvtræning er, at man læser, eller kigger sig til nye køreteknikker, og derfra selv kører ud og tester dem.


Bedre køreteknik giver dig faktisk også hurtigere Strava-tider

- hvis du er konkurrencetypen, som går op i hastighed?          Mountain Bike Skills er den mest detaljeret e-manual nogensinde 

Mountain Bike Skills er alle køreteknikker samlet på din smartphone.

Alle detaljer er med på de183 siders letforståelige og letlæselige køreteknikker, understøttet af billeder, fokuspunkter og overskuelig how-to videoer, som du læser og træner på, når du har tid. Fx læser du på en udvalgt køreteknik, når du blot har 2-3 minutter. Køreteknikken lagres i din hukommelse - og senere kommer dig til gavn ude på sporet.

Inden du kører på sporet, opsummerer du teknikken, og ser tilknyttede how-to video.


Mountain Bike Skills fordelagtige køreteknikker kan bruges uanset dit nuværende niveau og din mountainbike-type; cross country, down country, trail, all mountain, enduro og downhill... Alle discipliner med eller uden elmotor, samt om du er konkurrencetypen eller ej... Om du er begynder, øvet, prof. osv.


Manualen er opdelt i kapitler og tilegnet ryttere på forskellige niveauer. Dermed henvender manualen sig til alle ryttere uanset niveau: Nybegyndere, der først skal lære at bevæge sig på og med mountainbiken, til de øvede ryttere, som vil lære de ”vildeste” teknikker, og til de meget trænede, erfarende & profesionelle ryttere, som vil fin-tunes og mestrer teknikker eller linjevalg, de allerede behersker.


Der er forskel på at beherske og mestre: At beherske kan du indenfor trygge rammer grov-motorisk udføre køreteknikken. At mestre kan du med samme stil udføre teknikken alle steder, i alle scenarier, på alle spor, alle typer underlag og linjevalg. Kan du mestre??          Alle mine års MTB-erfaring samlet i e-manualen 

Mountain Bike Skills er udarbejdet gennem 30+ års mountainbike-erfaring, 25+ års konkurrenceerfaring og 20+ års undervisningserfaring.

Med udgangspunkt i de sidste 10+ års undervisning er der blevet ført udviklingsprotokol i undervisningen af 5000+ kursister på alle niveauer; fra nybegyndere til de fuldtidsprofessionelle, i alle MTB-discipliner i ind- og udland.

Med konkurrenceerfaring fra ind- og udland, fra downhill & enduro world cup, fra personlige & fysiske nederlag til sejre, fra do's and dont's, fra mentale hovedbrud til mentale sejrer, fra træning og konkurrence, 40+ podieplaceringer, i 18 lande fordelt over 3 årtier, fra 4 årtier med 70+ mountainbikes og meget, meget mere.


Min erfaring kommer dig til gode, og sender dig afsted i den mest mulige fordelagtige retning. Det er guldkorn! Der er rigtig mange timers inspiration til træning, nørderi & leg :-)


Skrift er den bedste måde at lære på, hvor du læser enkelte tips af gangen...

En video derimod, høvler bare derudad, og alt bliver serveret på én uoverkommelig gang.          Manualen er også til talenter - fordi talenter sjældent er bevidste... 

Mange iagttagere vil måske mene, at talenter / dygtige (unge) ryttere ikke har behov for tekniktræning, fordi de allerede kan teknikken. Nuvel. Spørgsmålet er, om talenterne bevidst kan, eller de ubevidst bare gør det?


Under træning med talentet vil et simpelt spørgsmål hurtigt afsløre, om talentet har behov for køreteknisk træning: ''Hvilke teknik(ker) brugte du netop på denne sektion??,,

Kan talentet ikke forklare køreteknikken, har talentet behov for køreteknisk bevidsthed.

Større sikkerhed, højere fart, mere flow

& mange flere succesoplevelser på sporet

Læs indholdsfortegnelsen, og find ud af om den er noget for dig... Du vil næppe blive skuffet.          Har du spørgsmål ?? 
Er du i tvivl om, du er er "god nok" til at gå i gang med manualen? Om du er "for dygtig"? Om du skal starte med at læse fra første side for at komme hurtigst igang... Man kan nemlig hoppe direkte til en specifik teknik eller fx linjevalg uden at læse fra første side. Eller et helt fjerde spørgsmål. Så tøv ikke med at skrive en besked
 via kontaktformularen.


Hvad er forskellen på Mountain Bike Skills og bogen MOUNTAINBIKE, spørger du sikkert. Forskellen er syv år imellem og uendelige med detaljer: På 7 år har MTB-sporten ændret sig en del, samt MBS har uendelig mange flere detaljer og niveauer end bogen... Hvor bogen er rimelig basic niveau, så rækker MBS helt op til elite og prof. niveau.          B E S T I L L I N G 

Bestilling via formularen. Udfyld felterne og tryk Køb*.


*Indenfor 2 timer modtager du en Mobilepay-betalingsanmodning. Få minutter efter den er betalt, sendes bestillingen.

(Manualen sendes krypteret, så kun dine enheder forbundet til e-mailadressen kan læse den.)

 
 
 
 
Jeg accepterer Mountainbike Akademiets