Mads Weidemann's How-To

Mountain Bike Skills

Større sikkerhed, højere fart, mere flow

& mange flere succesoplevelser på sporet

          Hvad er prisen for en fysisk skade? 

Prisen kan være høj. Jo ældre vi bliver, desto højere er prisen med alle de forpligtelser, som følger med alderen. Derfor kan en lille investering på 400,- kroner gøre en, ikke bare lille, men en STOR forskel.

Samme høje pris gælder for talenter, som næppe heller har råd til en skade midt i deres succes. Talent forpligter! Mere om talenter længere nede på siden.


400,- kroner er mange penge i sig selv. Men set i konteksten af, hvad sportens udstyr koster, er firehundrede kroner blot halvdelen af prisen på en ny hjelm, halvdelen af prisen på et nyt sæt dæk eller halvdelen af prisen på et sæt pedaler.


Bedre køreteknik giver dig faktisk også huritgere Strava-tider

- hvis du er konkurrencetypen, som går op i hastighed?          Mountain Bike Skills er alle køreteknikker samlet på din smartphone 

183 siders letforståelige og letlæselige køreteknikker, understøttet af billeder, fokuspunkter og overskuelig how-to videoer, som du læser og træner på, når du har tid. Fx læser du på en udvalgt køreteknik, når du blot har 2-3 minutter. Køreteknikken lagres i din hukommelse - og senere kommer dig til gavn ude på sporet.

Inden du kører på sporet, opsummerer du teknikken, og ser tilknyttede how-to video.


Mountain Bike Skills fordelagtige køreteknikker kan bruges uanset dit nuværende niveau og din mountainbike-type; cross country, down country, trail, all mountain, enduro og downhill... Alle discipliner med eller uden elmotor, samt om du er konkurrencetypen eller ej... Om du er begynder, øvet, prof. osv.          30, 25 & 20... 

Mountain Bike Skills er udarbejdet gennem 30+ års mountainbike-erfaring, 25+ års konkurrenceerfaring og 20+ års undervisningserfaring.

Med udgangspunkt i de sidste 10+ års undervisning er der blevet ført udviklingsprotokol i undervisningen af 5000+ kursister på alle niveauer; fra nybegyndere til de fuldtidsprofessionelle, i alle MTB-discipliner i ind- og udland.

Med konkurrenceerfaring fra ind- og udland, fra downhill & enduro world cup, fra personlige & fysiske nederlag til sejre, fra do's and dont's, fra mentale hovedbrud til mentale sejrer, fra træning og konkurrence i 18 lande fordelt over 3 årtier, fra 4 åriter med 70+ mountainbikes og meget, meget mere.


Min erfaring kommer dig til gode, og sender dig afsted i den mest mulige fordelagtige retning. Det er guldkorn! Der er rigtig mange timers inspiration til træning, nørderi & leg :-)


Skrift er den bedste måde at lære på, hvor du læser enkelte tips af gangen...

En video derimod, høvler bare derudad, og alt bliver serveret på én uoverkommelig gang.          Manualen er også til talenter 

Mange iagttagere vil måske mene, at talenter / dygtige (unge) ryttere ikke har behov for tekniktræning, fordi de allerede kan teknikken. Nuvel. Spørgsmålet er, om talenterne bevidst kan, eller de ubevidst bare gør det?


En stor procentvis af dygtige ryttere er ubevidste i deres køreteknik samt andre aspekter i livet.

Ubevidstheden slipper på et tidspunkt op, og så står rytteren tilbage med et større problem, når resultaterne begynder kontinuerligt at svigte. Opmærksomheden fra sponsorer, teamet, fans m.m. begynder stille og roligt at forsvinde. Derfor er det lige så vigtigt som med alt anden træning, at dygtige ryttere er bevidst om køreteknikken... selv helt ned til mindste detalje, så de i hvert fald ikke på den køretekniske side, mister formen, mister evnen, mister selvtilliden.


Kigger man ind i et professionel felt, sker der typisk et karrieredyk i starten af / medio tyverne. I denne alder begynder vi som menneske (helt naturligt og ubevidst) at blive mere reflekterende. Mange ryttere stopper, fordi de ikke aner, hvorfor resultaterne svigter. Men uvidenhed kan altså være en årsag.


Under træning med talentet vil et simpelt spørgsmål hurtigt afsløre, om talentet har behov for køreteknisk træning: ''Hvilke teknik(ker) brugte du netop på denne sektion??,,

Kan talentet ikke forklare køreteknikken, har talentet behov for køreteknisk bevidsthed.

Bladr i de forskellige forsider og læs den samlede manuals indholdsfortegnelsen, og find ud af om den er noget for dig... Du vil næppe blive skuffet. Søger du kun specifikke teknikker, eller diverse teknik til specifik sporgraduering, er de mest populære tilgængelige i selvstændige kapitler.          8 magasiner 

Vælg forside efter teknik til sporgraduering, eller specifik køreteknik. Den samlede manual fylder 183 sider med let forståelige køreteknikker, understøttet af billeder og overskuelig læringvideoer.


  • Teknik, tips & tricks til BLÅ SPOR
  • Teknik, tips & tricks til RØDE & LETTERE SORTE SPOR
  • Teknik, tips & tricks til SORTE, DOBBELTSORTE & ORANGE SPOR
  • LINJEVALG
  • Teknik, tips & tricks til SVING
  • Teknik, tips & tricks til DROP & HOP
  • Teknik, tips & tricks til KONKURRENCE
  • SAMLEDE MANUAL

Uanset forside er prisen kr. 400,-

Alt sendes i PDF-format.


Den samlede manual er opdelt i kapitler og tilegnet ryttere på forskellige niveauer. Dermed henvender manualen sig til alle ryttere uanset niveau: Nybegyndere, der først skal lære at bevæge sig på og med mountainbiken, til de øvede ryttere, som vil lære de ”vildeste” teknikker, og til de meget trænede, erfarende & proffe ryttere, som vil fin-tunes og mestrer teknikker eller linjevalg, de allerede behersker.


Der er forskel på at beherske og mestre: At beherske kan du indenfor trygge rammer grov-motorisk udføre køreteknikken. At mestre kan du med samme stil udføre teknikken alle steder, i alle scenarier, på alle spor, alle typer underlag og linjevalg. Kan du mestre??          Har du spørgsmål ?? 
Er du i tvivl om, hvilke forside du bør vælge - som fx matcher dit niveau, eller om du skal starte med at læse fra første side for at komme hurtigst igang... man kan nemlig hoppe direkte til en specifik teknik eller fx linjevalg uden at læse fra første side. Eller et helt tredje spørgsmål. Så tøv ikke med at skrive en besked.          BESTILLING 

Bestilling via formularen. Udfyld felterne og tryk Køb*.

Har du kun spørgsmål, skriver du til mig via kontaktformularen.


*Indenfor 2 timer modtager du en Mobilepay-betalingsanmodning. Få minutter efter den er betalt, sendes bestillingen.

(Manualen sendes krypteret, så kun dine enheder forbundet til e-mailadressen kan læse den.)

 
 
 
 
 
Jeg accepterer Mountainbike Akademiets