INFORMATION

Mountainbike Akademiet er til for dig :-)

Nu om dage er lav hvilepuls, udholdenhedstræning og et watt-tråd, så selv Bjarne Riis bliver imponeret, desværre ikke nok til at være en god mountainbikerytter... Der skal mere til! 


Danske mountainbikespor udvikler sig hurtigere, end du som rytter kan nå at udvikle dine tekniske færdigheder. Derfor er Mountainbike Akademiet til for dig, så du trygt kan køre de udfordrende spor i møde velvidende, at du er klar til at "angribe" sporerene i stedet for, at de angriber dig. 

 - Sagt med andre ord: at det er dig, som bestemmer, hvor cyklen på sporet kører, i stedet for, at sporet bestemmer, hvor du og cyklen kører. Netop derfor er køreteknisktræning yderst vigtigt! 


Selv de allerdygtigste ryttere; profferne, world cup-rytterne, verdensmestre m.fl. afsætter descideret tid for at sikre dem et køreteknisk højt niveau, hurtigere omgangstider og ikke mindst at minimere risikoen for fysiske skader. Deres høje køretekniskeniveau, giver dem på sporet ligeså mulighed for mere leg og lækker stil uden nævneværdig større risiko for styrt. 


Er du typen, der ikke sigter efter hurtigere omgangstider, men blot - fx blandt kollegaerne - vil hygge dig med mountainbike, bør du alligevel pudse brilleglassene og læse videre, da det netop er din sikkerhed, og muligheden for at undgå skader den køretekniske træning gavner. 


Udvidelse af dine køretekniske færdigheder uanset fromål giver succesoplevelser, som kan beskrives med blot tre ord:

Udvikling, Oplevelse & Fortjeneste - DIN udvikling, DIN oplevelse og DIN fortjeneste. 

 ''Jo mere du er bevidst om køreteknikken, desto færre styrt oplever du 

 MISSIONEN 

Mountainbike Akademiet leverer professionel køreteknisk træning inden for mountainbikesporten. Én af vores målsætninger er, at du som elev forbedrer din mountainbikekørsel og derved mindsker risikoen for mentale barrierer, styrt og skade på egen krop. Vi ønsker at inspirere og hjælpe dig til at blive en dygtigere rytter uanset niveau.

VISIONEN

Vores vision er simpel, vi vil inspirere dig til selvudvikling og succesoplevelser!

Det opnår du med vores kompetente, konstruktive og reflekterende formidling, som også booster din selvtillid.

Det er vigtigt for os, at du i mountainbikesammenhæng opnår de mål, ønsker & drømme du har, hvilke ligeså vil gøre dig stærkere i andre af livets aspekter.

VI BRÆNDER FOR DET!

Mountainbike Akademiet brænder for at undervise og for at se mennesker i udvikling. Vi BRÆNDER for at dele vores glæde og entusiasme med andre. Vi evner at fralære vores teknikker og andet godt til dig som kursist. Naturligvis med stor undervisningserfaring og pædagogisk formidling.


Selv er vi rigtig dygtige ryttere. Og vi viser med glæde vores sublime kørselsfærdigheder. Dog har vi større interesse i, at det først og fremmest handler om, at DU og medkursisterne får udbytte af undervisingen; får en god oplevelse, kommer trygt og lærerigt gennem.

 UNDERVISNINGEN 

 Hvem, Hvad, Hvor, Hvorfor & Hvordan  Hvem evner Mountainbike Akademiet at undervise? 

 Vi underviser: 

 - private 

 - klubber 

 - institutioner 

 - foreninger 

 - virksomheder 
 m.fl. 

 SIKKERHED & ANSVAR 

 Mountainbike er en farlig sport, hvis du som rytter/kursist ej lytter til kroppens signaler, som 

 fx sult, træthed, irritationer, ej ignorer andre tanker, der under kørslen dukker op, 

 undlader at følge instruktørens anvisninger, generelt undlader at bruger din sunde 

 fornuft og undlader at lytte til din mavefornemmelse. 


 Vi anbefaler, at du har tegnet en fritids-ulykke forsikring. 

 Ved deltagelse på alle typer workshops SKAL du bære det gule sygesikringskort / 

 Sundhedskortet samt på udenlandske workshops SKAL du bærer det BLÅ EU-sygesikringskort.

 INSTRUKTØRERNE 

 Du bliver undervist af en af vores kompetente instruktører: 

 Sandra, Alexander, Tarzan, Andreas eller Mads