Aflysningspolitik, handelsbetingelser m.m. 

     AFLYSNINGSPOLITIK

Herunder læser du om vores aflysningspolitik, hvis du pludselig ikke har mulighed for at deltage, må aflyse og har betalt for workshoppen.


Åbne workshops

Er du forhindret i at deltage på workshoppen og har tilmeldt/betalt, tilbagebetales beløbet desværrre ikke. Tilmeldingen er bindende (som også fremgår på tilmeldingsflyer eller tilmeldingssiden på Facebook.)

Du kan evt forsøge at sælge din plads til anden side. Eller kontakte din (ulykkes)forsikring for refundering af beløbet, hvis du efter tilmelding er blevet skadet.


Mountainbike-ferier

Indbetalt depositum tilbagebetales ikke, hvis du må aflyse.

Har du betalt hele feriens beløb og må melde afbud inden 6 uger til feriens start tilbagebetales beløbet pånær depositum.

Har du ikke mulighed for at deltage på ferien fra 6 uger inden dennes start, er tilmeldingen bindende (også selvom restbeløbet endnu ikke er betalt). Har du en rejse-/afbestillingsforsikring, er det værd at afprøve denne og få beløbet refunderet.


En-til-en undervisning

Må du aflyse en en-til-en undervisning, skal dette ske senest 12 timer inden aftalte dato/tidspunkt, ellers koster dette det fulde beløb af undervisingen.


Når vi - Mountainbike Akademiet - aflyser

Er vi nødsaget til at aflyse en af vores MTB-ferier, workshops etc., som du finder under Service & Priser, tilbagebetaler vi dit fulde indbetalte beløb, eller du bliver tilbudt et andet kursus.

Fraråder Udenrigsministeriet rejse til landet turen går til - fx pga Corona - aflyses turen og hele beløbet tilbagebetales, uanset hvor tæt på afrejsedato vi end er.


Aflyser vi en 'Åben Workshop' pga. vejr-/sporforhold fx megen regn, sne, varme (33+ grader), får du indenfor 48 timer tilbudt en ny workshopdato eller mulighed for penge retur.

Er vi afsted på Mountainbike-ferie, og vejret viser sig fra den vådeste eller mest ubehagelige side. Ja, så er der desværre ikke andet at gøre, end at tage vejret som en oplevelse.

- Vi gør naturligvis det ypperste for, at du som gæst får en god oplevelse trods uønskede vejrforhold.

Det er din pligt som deltager på MTB-ferien, løbende at ytre dine ønsker, såfremt du ikke mener MTB-ferien lever op til dine forventninger.


     HANDELSBETINGELSER

Ved tilmelding betales kursets fulde pris eller depositum for MTB-ferie.

Når din betaling er registreret modtager du en bekræftigelses-SMS eller email med, at du du sikret dig plads på valgte workshop.


Det er ofte muligt at tilmelde sig helt frem til arrangementstart, men vi anbefaler hurtig tilmelding, da kurserne har begrænset deltagerantal. Hvis der ikke er plads på kurset - og du har tilmeldt, giver vi dig med det samme besked via SMS.


Det er din pligt som deltager at holde dig orienteret og opdateret i henhold til de informationer Mountainbike Akademiet måtte udsende per e-mail eller SMS vedrørerende workshoppen/MTB-ferien.


Køb af bogen MOUNTAINBIKE

Købet kan ikke fortrydes, ombyttes til kontanter eller anden serviceydelse hos Mountainbike Akademiet.

Så snart bogen er afsendt, er denne adresseret til modtageren og kan ikke byttes.


Køb af teknik-trøjen

Købet omfatter købeloven.


Køb af gavekort og betaling med gavekort

Køb af gavekort kan ikke fortrydes, ej heller ombyttes til kontanter.

Gavekortet kan kun benyttes af personen, kortet er udstedt til.

Gavekortet kan kun indløses af én gang. Dvs., at du bruger hele beløbet samme dag - selvfølgelig så beløbet matcher ydelsen.

Penge gives ikke retur uanset gavekortets beløb eller ved aflysning af workshop, en-til-en eller andre Mountainbike Akademiets services. Ved aflysning af en af disse har du stadig samme beløb som forinden aflysningen til brug på deltagelse på anden workshop.

Køb af træningsprogrammer / online-træning og PDF-manualen Mountain Bike Skills

Ved køb af en af disse tre, elektroniske produkter frasiger du dig fortrydelsesretten ved dit køb.

Er du efter købet utilfreds med produktets indhold, ser vi produktet, som værende brugt, og penge gives ikke retur ej heller kan produktet ombyttes til anden service hos Mountainbike Akademiet.


     MEDIA, MARKETING OG OPHAVSRET 

Mountainbike Akademiets instruktør filmer alle deltagerne på det fleste workshop. Formålet er at skabe et visuelt materiale, som vi kan bruge til analyse af den enkelte rytter/deltager.

Alt materiale er og forbliver Mountainbike Akademiets ophavsret. Og Mountainbike Akademiet forbeholder sig retten til at anvende materialet til marketing og kommerciel henseende.


Deltageren accepterer altså og er indforstået med at alt foto og videomateriale som er tilvejebragt under et givent event er Mountainbike Akademiets ejendom, samt at Mountainbike Akademiet forholder sig retten til at anvende materialet i kommercielt henseende.


Ønsker man IKKE at deltage i dette, skal deltageren skrifteligt henvende sig til

Mountainbike Akademiet herom.


FORBEHOLD

Vi tager forbehold for taste/trykfejl og andre åbenlyse fejl. Vi tager ligeledes forbehold for prisændringer forårsaget af kursændringer, skatter og afgifter, samt andre ændringer fx ændrede hotelpriser, liftkortpriser, som vi er uden indflydelse på.