... 21.000+ har allerede lyttet med! 

Gaveidéer - giv køreteknisk læring til den, som fortjener det. Giv bogen MOUNTAINBIKE

eller et GAVEKORT til køreteknisk undervisning:

 

                           MOUNTAINBIKE                                         GAVEKORT  

 AFLYSNINGSPOLITIK

& handelsbetingelser

AFLYSNINGSPOLITIK

Herunder læser du om vores aflysningspolitik, hvis du pludselig ikke har mulighed for at deltage, må aflyse og har betalt for workshoppen.


Åbne workshops

Er du forhindret i at deltage på workshoppen og har tilmeldt/betalt, tilbagebetales beløbet desværrre ikke. Tilmeldingen er bindende (som også fremgår på tilmeldingsflyer eller tilmeldingssiden på Facebook.)

Du kan evt forsøge at sælge din plads til anden side. Eller kontakte din (ulykkes)forsikring for refundering af beløbet, hvis du efter tilmelding er blevet skadet.


Mountainbike-ferier

Indbetalt depositum tilbagebetales ikke, hvis du må aflyse.

Det fulde restbeløb tilbagebetales ved afbud 6 uger forinden turens/feriens start.

I så fald du ikke har mulighed for at deltage på turen fra under seks uger inden turens start tilfalder restbeløbet MTB AKADEMIET. Derfor er tilmeldingen bindende, når hele beløbet er betalt.

Har du en rejse/afbestillingsforsikring, er det værd at afprøve denne og få beløbet refunderet.


En-til-en undervisning

Må du aflyse en en-til-en undervisning og har indbetalt det aftalte beløb, finder vi blot en anden dato og beløbet går ikke tabt.


Når vi - MTB AKADEMIET - aflyser

Er vi nødsaget til at aflyse en af vores MTB-ferier, workshops etc., som du finder under Service & Priser, tilbagebetaler vi dit fulde indbetalte beløb, eller du bliver tilbudt et andet kursus.

Aflyser vi en 'Åben Workshop' pga. vejr-/sporforhold fx megen regn, sne, varme (30+ grader), får du tilbudt en ny workshopdato eller mulighed for penge retur indenfor 48 timer.

Er vi afsted på Mountainbike-ferie, og vejret viser sig fra den vådeste eller mest ubehagelige side. Ja, så er der desværre ikke andet at gøre, end at tage vejret som en oplevelse.

- Vi gør naturligvis det ypperste for, at du som gæst får en god oplevelse trods uønskede vejrforhold.

Det er din pligt som deltager på mtb-ferien, løbende at ytre dine ønsker, såfremt du ikke mener MTB-ferien lever op til dine forventninger.


HANDELSBETINGELSER

Ved tilmelding betales kursets fulde pris eller depositum for MTB-ferie.

Når din betaling er registreret modtager du en bekræftigelses-SMS eller email med, at du du sikret dig plads på valgte workshop.


Det er ofte muligt at tilmelde sig helt frem til arrangementstart, men vi anbefaler hurtig tilmelding, da kurserne har begrænset deltagerantal. Hvis der ikke er plads på kurset - og du har tilmeldt, giver vi dig besked med det samme også via SMS.


Det er din pligt som deltager at holde dig orienteret og opdateret i henhold til de informationer MTB AKADEMIET måtte udsende per e-mail eller SMS vedrører workshoppen/MTB-ferien.


Køb af bogen 'Mountainbike'

Købet kan ikke fortrydes, ombyttes til kontanter eller anden serviceydelse hos MTB AKADEMIET.


Køb af gavekort og betaling med gavekort

Køb af gavekort kan ikke fortrydes, ej heller ombyttes til kontanter.

Gavekortet kan kun benyttes af personen, kortet er udstedt til.

Gavekortet kan kun indløses af én gang. Dvs., at du bruger hele beløbet samme dag - selvfølgelig så beløbet matcher ydelsen.

Gavekortet kan IKKE indløses til MTB-ferier.

Penge gives ikke retur uanset gavekortets beløb eller ved aflysning af workshop, en-til-en eller andre MTB AKADEMIETs services. Ved aflysning af en af disse har du stadig samme beløb som forinden aflysningen til brug på deltagelse på anden workshop.

Køb af træningsprogrammer / online-træning

Ved køb af træningsprogram, elektronisk eller fysisk (uanset formål) samt online-træning frasiger du dig fortrydelsesretten ved dit køb.

Er du efter købet utilfreds med produktets indhold, gives penge ikke retur ej heller, at produktet kan ombyttes til anden service fra MTB AKADEMIET.


Media, Marketing & ophavsret

MTB AKADEMIET har på det fleste workshop en fotograf tilknyttet. Formålet er at skabe et visuelt materiale, som vi kan bruge til analyse af den enkelte rytter/deltager.

Alt materiale er og forbliver MTB AKADEMIETs ophavsret. Og MTB AKADEMIET forbeholder sig retten til at anvende materialet til marketing og kommercielt henseende.


Deltageren accepterer altså og er indforstået med at alt foto og videomateriale som er tilvejebragt under et givent event er MTB AKADEMIETs ejendom, samt at MTB AKADEMIET forholder sig retten til at anvende materialet i kommercielt henseende.


Ønsker man IKKE at deltage i dette, skal deltageren skrifteligt henvende sig til MTB AKADEMIET herom.


FORBEHOLD

Vi tager forbehold for trykfejl og andre åbenlyse fejl. Vi tager ligeledes forbehold for prisændringer forårsaget af kursændringer, skatter og afgifter, samt andre ændringer, som vi er uden indflydelse på.

 ... 21.000+ har allerede lyttet med!! 

Mads Weidemann og hans kvindelige medvært Solveig Høgh belyser emner, interviewer personligheder & organisationer, der alle gør MTB-sporten mere interessant for os allesammen.

Find podcasten hos Spotify, Apple, Podimo, Google Play m.fl.

Synes du podcasten er god og måske værd at donere en flad 50'er eller mere, modtager vi med kyshånd dit bidrag.
Vi producerer uden økonomisk støtte, så et lille bidrag vil falde på et tørt sted. Send til erhvervmobilepay 12800 med teksten 'MPOD'.

Tak :-)

MOUNTAINBIKE - Fra begynder til verdensmester


Vores bog på 221 sider om mountainbike er ude via forlaget Gyldendal.

I bogen er køreteknik og træning, illustrationer og store flotte billeder, vilde MTB-historier og interviews med de bedste danske ryttere gennem tiden, som fx Henrik Djernis, Michael Rasmussen & Annika Langvad.
Bogen alene gør dig ikke til verdensmester, men den hjælper dig, så du får det en del sjovere og flere succesoplevelser på sporet.


Køber du bogen herpå siden, får du tilsendt eksemplaret med hilsen og signeret af Mads WeidemannPris 349,-

FØLG MED PÅ SOCIALE MEDIER

 #mtbakademiet 

 #succesoplevelse 

 #påvejmodmålet 

 #legpåmtb 

MTB AKADEMIET er en del af CykleAkademiet IVS

CVR-nummer 36689811


m: info @ mtbakademiet.dk

t: +45 - 607 85 085

Alle rettigheder forbeholdes MTB AKADEMIET

© Copyright 2013-2020

Hjemmesidens design & tekst: Mads Weidemann

Giv os gerne din anmeldelse på Trustpilot og/eller Facebook

Hjemmesiden benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du brug af cookies - ligesom på alle andre hjemmesider

Ja ja, OK