MTBTRÆNINGSPROGRAM 

8 ugers interval + køreteknisk træningsprogram, udarbejdet af Alexander Bøttkjær en af MTB Akademiets instruktører, uddannet lærer og kandidat i idræt på københavns universitet.


Følger du programmets opbygning, forbedrer træningen din fysik; udholdendhed & accelleration samt din køreteknik løftes til et højere niveau. Køreteknikken er et miks af nedskrevne fokuspunkter samt YouTube-videoer leveret af Mads Weidemann.


Med tre træninger om ugen har du programlagt to dage med interval og én dag med køreteknik. Træningsdagene bestemmer du selv. Men det er en god ide at give kroppen en hviledag i mellem hver træning.

Programmet starter med 'puls arbejds zoner' i den lette ende. Og som ugerne går - og i takt med din fysiske og køretekniske form forbedres, 'arbejder' du i højere zoner i længere tid.


Efter de 8 uger tager du en uges pause, og starter forfra blot på et højere køreteknisk og fysisk niveau... Det er både smart og nemt, og gør programmet nyttig for altid :-)


Programmet er designet til dig, som udøver mountainbike uanset kategori.

Programmet kan bruges uanset formkurve. Ved programmets start tester og finder du din nuværende form/niveau.Pris:

600,-

Modtagelse & betaling:

Inden du bestiller og betaler, læser du herom handelsbetingelserne

Send kr. 600 til erhversmobilepaynr. 12800 med koden 'MTBT' samt e-mailadressen hvor til programmet skal sendes. Indenfor 1 time modtager du programmet, og du er klar til træning!

(Programmet sendes kryteret så kun dine enheder forbundet til  e-mailadressen kan læse det.)