MOUNTAINBIKE 

 Fra begynder til verdensmester 

 Få teknik som de bedste 

I slutningen af klippet får minister Rasmus Prehn (S) - under ministerrokaden i november 2020 og live-transmiteret på landsdækkende TV - overrakt bogen MOUNTAINBIKE i gave.


Køber du bogen herpå siden, får du af forfatteren selv (undertegnet) bogen signeret.

Bestillingen finder du nederst på siden.


Min bog på 221 sider om mountainbike er udgivet af forlaget Gyldendal.

Bogens titel er Mountainbike, subtitlet 'Fra begynder til verdensmester... få teknik som de bedste'.

Bogen er primært en køreteknisk lærings bog med flotte illustrative billeder.

Køreteknikken er opdelt i tre kategorier: Basis, Udvidet & Avanceret køreteknik.


          Basis køreteknik  er for dig, som er 'begynder' eller 'lettere øvet', og er forholdsvis ny i det køretekniske univers. Basis køreteknik er alt det gængse du har behov for til at køre succesrigt på sporet.
Fx mangler du også inspiration til fordelagtig indstilling af mountainbikens komponenter, som cockpit, sadelhøjde - dropperpost for & imod, flade eller klikpedaler, styrbredde, valg af hjulstørrelse m.m.


          Udvidet køreteknik  er for dig, som er 'øvet' eller en 'erfaren' rytter, og overordnet kender til køreteknikken, men ønsker at forfine dét du allerede kan/ved. Måske du synes - meget nutidigt, at det at hoppe er sjovt, og du vil lære at hoppe på flere forskellige hop med endnu bedre teknik. Du vil kunne køre fx off-camper og rødder uden besvær, samt at kunne forcere drop på alle slags højder uden at miste herredømmet.


          Avanceret køreteknik  er for dig, som har kørt i mange år og mestrer køreteknikken, men mangler teknik til fx at køre på baghjul, køre over rockgardens & våde rødder, manual, gap-hop, store hop, optimal-linjen i berms. Du mangler måske den lille betydelighed, som gør dig til mestre i Alpernes bikepark, og fx har stiftet bekendtskab med de mentale barrierer, som opstår, når du udfordrer dig selv over niveau.


Uanset køreteknisk niveau, læser du et helt kapitel om selvtillid, og hvordan selvtilliden hjælper dig til personlige sejrer på sporets udfordringer.


Du støder også på begreber som Fodens Ned-Op, Fodens Ned-Frem, Optimal-linjen, SUA - svingets udgangsacceleration. Hoftekantning, Fodens Gribeteknik, John Wayne-knæ m.fl.

Du læser fx om hoppeteknikkens tre faser, hvorfor det også er vigtigt at være i bevægelse gennem luften og spænde op i maven under landingen.


Der er køretekniske træningsidéer. Der er nyttige illustrationer om fx hoppets og svingets anatomi, for at kunne mestre hop og sving som bl.a. timing og den fordelagtige linje.
Du læser om de 'ydre kræfter' om Sporforståelse & Flow. Der er store flotte billeder, som illustrerer de mange, rigtig mange, forskellige køreteknikker.


I bogen læser du også mine vildeste MTB-historier om bl.a. styrt og lige-ved-og-næsten oplevelser, og generelt læser, om hvem jeg egentlig er for en starut.


Du læser interviews med de bedste danske MTB-ryttere gennem tiden, som fx Henrik Djernis, Michael Rasmussen, Lennie Kristensen og Annika Langvad samt landsholdtræner Mads Bødker.


Bogen alene gør dig ikke til verdensmester, men den hjælper dig, så du får det en del sjovere og flere succesoplevelser på sporet uanset niveau!!Med ønsket om god læselyst og teknik træning.

Med venlig hilsen,
Mads Weidemann

 MOUNTAINBIKE  - læser feedback: 

" Bogen er jo vanvittig, og bør være obligatorisk læsning for alle, der kører MTB! Tak Mads 

- Rasmus

'' ... Kan varmt anbefales!

- Ulrik

'" Super god bog du har skrevet. Nu skal teori omsættes i praksis.

- Martin

'' Den er en rigtig god bog! Godt skrevet, nem at læse og forstå.

Et must have i samlingen.

- Emil

'' Der er mange gode eksempler og opmærksomhedspunkter.


Jeg er vild med den ufrelste tilgang, og nyder, at det intuitive og underbevidsthedens analyse bliver anerkendt og beskrevet. Tak for en velskrevet og visuel bog, der gør mig glad ned i stortåen.

- Michael

'" Min mand plejer aldrig at lære bøger, men denne bog fangede hans opmærksomhed fra start til slut. Utroligt!
P.S.: Inden han læste bogen, var han for stolt til at tage teknikkurser, men nu er det heldigvis anderledes :-)

- Helle

Kan varmt anbefales, og så tag et kursus oven i og få sat tingene på plads i praksis. Det har jeg gjort og det har hjulpet mig meget, selv om der er meget at lære endnu.

- Jens

Online-magasinerne CYKELSTART. DK, Mountainbike Sport & MTBX har anmeldt bogen.

Læs anmeldelserne:

CYKELSTART.DK

Mountainbike Sport

MTBX

          Bestilling af bogen  -- Bogen er desværre midlertidig udsolgt -- 

Bogen bestilles* og betales via Mountainbike Akademiets mobilepay-nummer 6o 78 5o 85

Send kr. 350,- hvori tekstfeltet skriver du:


  • fornavnet på bogens modtager
  • post-adresse-info; for- & efternavn, adresse, postnummer & by
  • e-mailadresse


Eksempel: Til Jens, Mads Weidemann, Madsensvej 55, 5500 Madsby,

madsweidemann@madsmail.com


P.S.: Er der ikke plads til alt info i mobilepay-feltet, kan du evt sende en email med info eller vedhæftet et billede til MP-betalingen med restende info.

Når bestilligen er modtaget, fatter jeg pennen, skriver i bogen og sender med DAO.

Forvent op til en uges leveringstid fra du har betalt.


* Inden du bestiller og betaler, læser du herom handelsbetingelserne.