- fra begynder til verdensmester

'MOUNTAINBIKE'

Køber du bogen herpå siden, får du af forfatteren selv (undertegnet) bogen signeret.

Bestillingen finder du forneden...

I slutningen af klippet får minister Rasmus Prehn (S) - under ministerrokaden i november 2020 og live-transmiteret på landsdækkende TV - overrakt bogen 'MOUNTAINBIKE' i gave.Min bog på 221 sider om mountainbike er ude via forlaget Gyldendal. Bogens titel er Mountainbike, subtitlet 'Fra begynder til verdensmester... få teknik som de bedste'.

Bogen er primært en køreteknisk lærings bog med flotte illustrative billeder. Køreteknikken er opdelt i tre kategorier: Basis, Udvidet & Avanceret køreteknik.


Basis køreteknik er for dig, som er 'begynder' eller 'lettere øvet', og er forholdsvis ny i det køretekniske univers. Basis køreteknik er alt det gængse du har behov for til at køre succesrigt på sporet.
Fx mangler du også inspiration til fordelagtig indstilling af mountainbikens komponenter, som cockpit, sadelhøjde - dropperpost for & imod, flade eller klikpedaler, styrbredde, valg af hjulstørrelse m.m.

Udvidet køreteknik er for dig, som er 'øvet' eller en 'erfaren' rytter, og overordnet kender til køreteknikken, men ønsker at forfine dét du allerede kan/ved. Måske du synes - meget nutidigt, at det at hoppe er sjovt, og du vil lære at hoppe på flere forskellige hop med endnu bedre teknik. Du vil kunne køre fx off-camper og rødder uden besvær, samt at kunne forcere drop på alle slags højder uden at miste herredømmet.

Avanceret køreteknik er for dig, som har kørt i mange år og mestrer køreteknikken, men mangler teknik til fx at køre på baghjul, køre over rockgardens & våde rødder, manual, gap-hop, store hop, optimal-linjen i berms. Du mangler måske den lille betydelighed, som gør dig til mestre i Alpernes bikepark, og fx har stiftet bekendtskab med de mentale barrierer, som opstår, når du udfordrer dig selv over niveau.


Uanset niveau læser du et helt kapitel om selvtillid, og hvordan selvtilliden hjælper dig til personlige sejrer på sporets udfordringer.


Du støder også på begreber som Fodens Ned-Op, Fodens Ned-Frem, Optimal-linjen, SUA - svingets udgangsacceleration. Hoftekantning, Fodens Gribeteknik, John Wayne-knæ m.fl.

Du læser fx om hoppeteknikkens tre faser, hvorfor det også er vigtigt at være i bevægelse gennem luften og spænde op i maven under landingen.


Der er ligså køretekniske træningsidéer. Der er nyttige illustrationer om fx hoppets og svingets anatomi, for at kunne mestre hop og sving som bl.a. timing og den fordelagtige linje.
Du læser om de 'ydre kræfter' om Sporforståelse & Flow. Der er store flotte billeder, som illustrerer de mange, rigtig mange, forskellige køreteknikker.


I bogen læser du også mine vildeste MTB-historier om bl.a. styrt og lige-ved-og-næsten oplevelser, og generelt læser, om hvem jeg egentlig er for en starut.


Du læser interviews med de bedste danske ryttere gennem tiden, som fx Henrik Djernis, Michael Rasmussen, Lennie Kristensen og Annika Langvad samt landsholdtræner Mads Bødker.


Bogen alene gør dig ikke til verdensmester, men den hjælper dig, så du får det en del sjovere og flere succesoplevelser på sporet uanset niveau!!Med ønsket om god læselyst og teknik træning.

Med venlig hilsen,
Mads Weidemann :-) - Bestilling af bogen - 

Du sender kr. 350,- til Mountainbike Akademiets Mobilepaynummer 60 78 50 85, hvori tekstfeltet du skriver fornavnet på bogens modtager.

Derefter skriver du for- & efternavn, adresse, postnummer & by

samt e-mailadresse, hvortil bogen sendes.

Eksempel: Peter, Mads Weidemann, Madsensvej 55, 5500 Madsby, madsweidemann@madsmail.com

Når bestilligen er modtaget, fatter jeg pennen, skriver i bogen og sender med DAO.

Forvent op til en uges leveringstid fra du har betalt.

 MOUNTAINBIKE  - nogle af læserne siger: 

'' Den er en rigtig god bog! Godt skrevet, nem at læse og forstå.

Et must have i samlingen.


- Emil

'" Super god bog du har skrevet. Nu skal teori omsættes i praksis.


- Martin

'' ... Kan varmt anbefales!


- Ulrik

" Bogen er jo vanvittig, og bør være obligatorisk læsning for alle, der kører MTB! Tak, Mads :)


- Rasmus

'' Der er mange gode eksempler og opmærksomhedspunkter.

Jeg er vild med den ufrelste tilgang, og nyder, at det intuitive og underbevidsthedens analyse bliver anerkendt og beskrevet. Tak for en velskrevet og visuel bog, der gør mig glad ned i stortåen.


- Michael

'" Min mand plejer aldrig at lære bøger, men denne bog fangede hans opmærksomhed fra start til slut. Utroligt!
P.S.: Inden han læste bogen, var han for stolt til at tage teknikkurser, men nu er det heldigvis anderledes :-)


- Helle

Online-magasinerne CYKELSTART. DK, Mountainbike Sport & MTBX har anmeldt bogen.

Læs anmeldelserne:

CYKELSTART.DK

Mountainbike Sport

MTBX