... 21.000+ har allerede lyttet med! 

Gaveidéer - giv køreteknisk læring til den, som fortjener det. Giv bogen MOUNTAINBIKE

eller et GAVEKORT til køreteknisk undervisning:

 

                           MOUNTAINBIKE                                         GAVEKORT  

BOGEN MOUNTAINBIKE
- fra begynder til verdensmester

Køber du bogen herpå siden, får du af forfatteren selv (undertegnet) en personlig hilsen og bogen signeret:

Du sender kr. 349,- til MTB AKADEMIETs mobilepaynr. 60 78 50 85, hvori tekstfeltet du skriver fornavnet på bogens modtager samt modtagers emailadresse, postadresse & postnr.
- Eksempel: Mads, mw(a)mtbakademiet.dk, Madsensvej 55, 5510 Madsby

Når beløbet inklusiv info er modtaget, fatter jeg pennen, skriver hilsnen og sender bogen afsted med DAO365 - hvorefter du modtager SMS fra DAO365, når bogen er indleveret.

NOTE: Købet kan ikke fortrydes eller ombyttes til anden serviceydelse hos MTB AKADEMIET.

Læs vores aflysningspolitik & handelsbetingelser inden du bestiller.Min bog på 221 sider om mountainbike er ude via forlaget Gyldendal. Bogens titel er Mountainbike, subtitlet 'Fra begynder til verdensmester... få teknik som de bedste'.

Bogen er primært en køreteknisk lærings bog med flotte illustrative billeder. Køreteknikken er opdelt i tre kategorier: Basis, Udvidet & Avanceret køreteknik.


Basis køreteknik er for dig, som er 'begynder' eller 'lettere øvet', og er forholdsvis ny i det køretekniske univers. Basis køreteknik er alt det gængse du har behov for til at køre succesrigt på sporet.
Fx mangler du også inspiration til fordelagtig indstilling af mountainbikens komponenter, som cockpit, sadelhøjde - dropperpost for & imod, flade eller klikpedaler, styrbredde, valg af hjulstørrelse m.m.

Udvidet køreteknik er for dig, som er 'øvet' eller en 'erfaren' rytter, og overordnet kender til køreteknikken, men ønsker at forfine dét du allerede kan/ved. Måske du synes - meget nutidigt, at det at hoppe er sjovt, og du vil lære at hoppe på flere forskellige hop med endnu bedre teknik. Du vil kunne køre fx off-camper og rødder uden besvær, samt at kunne forcere drop på alle slags højder uden at miste herredømmet.

Avanceret køreteknik er for dig, som har kørt i mange år og mestrer køreteknikken, men mangler teknik til fx at køre på baghjul, køre over rockgardens & våde rødder, manual, gap-hop, store hop, optimal-linjen i berms. Du mangler måske den lille betydelighed, som gør dig til mestre i Alpernes bikepark, og fx har stiftet bekendtskab med de mentale barrierer, som opstår, når du udfordrer dig selv over niveau.


Uanset niveau læser du et helt kapitel om selvtillid, og hvordan selvtilliden hjælper dig til personlige sejrer på sporets udfordringer.


Du støder også på begreber som Fodens Ned-Op, Fodens Ned-Frem, Optimal-linjen, SUA - svingets udgangsacceleration. Hoftekantning, Fodens Gribeteknik, John Wayne-knæ m.fl.

Du læser fx om hoppeteknikkens tre faser, hvorfor det også er vigtigt at være i bevægelse gennem luften og spænde op i maven under landingen.


Der er ligså køretekniske træningsidéer. Der er nyttige illustrationer om fx hoppets og svingets anatomi, for at kunne mestre hop og sving som bl.a. timing og den fordelagtige linje.
Du læser om de 'ydre kræfter' om Sporforståelse & Flow. Der er store flotte billeder, som illustrerer de mange, rigtig mange, forskellige køreteknikker.


I bogen læser du også mine vildeste MTB-historier om bl.a. styrt og lige-ved-og-næsten oplevelser, og generelt læser, om hvem jeg egentlig er for en starut.


Du læser interviews med de bedste danske ryttere gennem tiden, som fx Henrik Djernis, Michael Rasmussen, Lennie Kristensen og Annika Langvad samt landsholdtræner Mads Bødker.


Bogen alene gør dig ikke til verdensmester, men den hjælper dig, så du får det en del sjovere og flere succesoplevelser på sporet uanset niveau!!Med ønsket om god læselyst og teknik træning.

Med venlig hilsen,
Mads Weidemann :-)

 MOUNTAINBIKE  - nogle af læserne siger: 

'' Den er en rigtig god bog! Godt skrevet, nem at læse og forstå.

Et must have i samlingen.


- Emil

'" Super god bog du har skrevet. Nu skal teori omsættes i praksis.


- Martin

'' ... Kan varmt anbefales!


- Ulrik

" Bogen er jo vanvittig, og bør være obligatorisk læsning for alle, der kører MTB! Tak, Mads :)


- Rasmus

'' Der er mange gode eksempler og opmærksomhedspunkter.

Jeg er vild med den ufrelste tilgang, og nyder, at det intuitive og underbevidsthedens analyse bliver anerkendt og beskrevet. Tak for en velskrevet og visuel bog, der gør mig glad ned i stortåen.


- Michael

'" Min mand plejer aldrig at lære bøger, men denne bog fangede hans opmærksomhed fra start til slut. Utroligt!
P.S.: Inden han læste bogen, var han for stolt til at tage teknikkurser, men nu er det heldigvis anderledes :-)


- Helle

Online-magasinerne CYKELSTART. DK, Mountainbike Sport & MTBX har anmeldt bogen.

Læs anmeldelserne:

CYKELSTART.DK

Mountainbike Sport

MTBX

 ... 21.000+ har allerede lyttet med!! 

Mads Weidemann og hans kvindelige medvært Solveig Høgh belyser emner, interviewer personligheder & organisationer, der alle gør MTB-sporten mere interessant for os allesammen.

Find podcasten hos Spotify, Apple, Podimo, Google Play m.fl.

Synes du podcasten er god og måske værd at donere en flad 50'er eller mere, modtager vi med kyshånd dit bidrag.
Vi producerer uden økonomisk støtte, så et lille bidrag vil falde på et tørt sted. Send til erhvervmobilepay 12800 med teksten 'MPOD'.

Tak :-)

MOUNTAINBIKE - Fra begynder til verdensmester


Vores bog på 221 sider om mountainbike er ude via forlaget Gyldendal.

I bogen er køreteknik og træning, illustrationer og store flotte billeder, vilde MTB-historier og interviews med de bedste danske ryttere gennem tiden, som fx Henrik Djernis, Michael Rasmussen & Annika Langvad.
Bogen alene gør dig ikke til verdensmester, men den hjælper dig, så du får det en del sjovere og flere succesoplevelser på sporet.


Køber du bogen herpå siden, får du tilsendt eksemplaret med hilsen og signeret af Mads WeidemannPris 349,-

FØLG MED PÅ SOCIALE MEDIER

 #mtbakademiet 

 #succesoplevelse 

 #påvejmodmålet 

 #legpåmtb 

MTB AKADEMIET er en del af CykleAkademiet IVS

CVR-nummer 36689811


m: info @ mtbakademiet.dk

t: +45 - 607 85 085

Alle rettigheder forbeholdes MTB AKADEMIET

© Copyright 2013-2020

Hjemmesidens design & tekst: Mads Weidemann

Giv os gerne din anmeldelse på Trustpilot og/eller Facebook

Hjemmesiden benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du brug af cookies - ligesom på alle andre hjemmesider

Ja ja, OK