... 28.000+ har allerede lyttet med! 

Gaveidéer... Giv køreteknisk læring til den, som fortjener det. Giv bogen 'MOUNTAINBIKE'

eller et GAVEKORT til køreteknisk undervisning - eller giv dig selv bogen:

 

                 Bogen 'MOUNTAINBIKE'                                    GAVEKORT  

MADS WEIDEMANN

Jeg begyndte min interesse for mountainbikesporten i 1990 da jeg i en alder af 8 år fik en skriggul Top Bike fra Bilka af mine forældre. Siden da er det blevet til over 56 mountainbikes, eventyr på motocrosscykel, utallige udlandsrejser og nationale og internationale placeringer i professionel elitesport.


Som ung startede jeg med en aktiv karriere som motocrosskører og variede bl.a. den fysiske træning med mountainbikekørsel. I 2005 satte jeg motocrossmaskinen i garagen og intensiverede mountainbiketræningen.

I foråret 2006 deltog jeg i Dansk Downhill Cup, hvilket jeg i samme år vandt 3 ud af 5 afdelinger i. Ialt tre overall sejre (2006, '07 & '08) i Dansk Downhill Cup gav mig blod på tanden til at drage udenlands og konkurrere mod de store downhill mountainbike nationer. Dette har udviklet sig til en rejse, både sportsligt og personligt, og den er ikke er slut endnu.


I sommeren 2013 begyndte min idé om at udvikle det cyklende MTB-folks tekniske færdigheder at spire. Jeg brænder for den menneskelige personlighedsudvikling, som kan opnås gennem mountainbiketræning. Og jeg vil med MTB AKADEMIET inspirere og præge det individulle menneske til selvudvikling og fornyelse ved brug af selvreflektion og analyse. Jeg kan bruge min store sportslige erfaring og min baggrund som uddannet instruktør til at udvikle mountainbikerytteres kørefærdigheder, hvilket giver selvtillid og øget selvværd.


Jeg har en utæmmelig interesse indenfor menneskelig udvikling - herunder pædagogik, psykologi og fysiologi - og jeg arbejder udfra devisen: 'Din sportslige succes giver en stærk personlighed og en imødekommende adfærd'.


Succes i sport opnås ved engageret træning, reflektion, analyse, beslutsomhed og indlæring af ny teknik. Bruger du denne model tilstrækkeligt, opnår du ikke alene personlig succes indenfor din sportsgren, men du vil også kunne anvende modellen i privat- og arbejdslivet.


Sidst men ikke mindst vil jeg gennem kompetent undervisning skabe større kendskab til sikker mountainbikekørsel og derved mindske risikoen for, at du kommer til skade under din egen kørslen på sporene.


Jeg optræder i medierne som fast kommentator på TV2 Sport, når der sendes UCI Mountainbike World Cup og VM fra bjergenes destinationer, som fortaler for at tilføre flere midler til dansk downhill talentudvikling og jeg har medvirket i DR TVs store underholdningsshow VERSUS.

Som nævnt har jeg udgivet en bog om mountainbike 'MOUNTAINBIKE' fra bogforlaget Gyldendal.


Jeg glæder mig til at møde dig!

Podium Pro Masters - DHC Bellwald 2019
Mats Weidemann - DHC Bellwald 2019
DSC_8437-001
42239097430_2b61c5d9ec_k
Mads Weidemann - DHC Bellwald 2019
Mads Weidemann - EDC Brandnertal 2019
43329705784_3687ec269a_k

 ... 28.000+ har allerede lyttet med!! 

Mads Weidemann og hans kvindelige medvært Solveig Høgh belyser emner, interviewer personligheder & organisationer, der alle gør MTB-sporten mere interessant for os allesammen.

Find podcasten hos Spotify, Apple, Podimo, Google Play m.fl.

MOUNTAINBIKE - Fra begynder til verdensmester


Vores bog på 221 sider om mountainbike er ude via forlaget Gyldendal.

I bogen er køreteknik og træning, illustrationer og store flotte billeder, vilde MTB-historier og interviews med de bedste danske ryttere gennem tiden, som fx Henrik Djernis, Michael 'Kyllingen' Rasmussen & Annika Langvad.


Bogen alene gør dig ikke til verdensmester, men den hjælper dig, så du får det en del sjovere og flere succesoplevelser på sporet.


Køber du bogen herpå siden, får du tilsendt eksemplaret med hilsen og signeret af Mads WeidemannPris 350,-

FØLG MED PÅ SOCIALE MEDIER

 #mtbakademiet 

 #succesoplevelse 

 #påvejmodmålet 

 #legpåmtb 

Mountainbike Akademiet er en del af CykleAkademiet IVS

CVR-nummer 36689811


m: info @ mtbakademiet.dk

t: +45 - 607 85 085

Alle rettigheder forbeholdes Mountainbike Akademiet

© Copyright 2013-2021

Hjemmesidens design & tekst: Mads Weidemann

Giv os gerne din anmeldelse på Trustpilot og/eller Facebook

Hjemmesiden benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du brug af cookies - ligesom på alle andre hjemmesider

Ja ja, OK