INFORMATION

Mountainbike Akademiet er til for dig.

Nu om dage er lav hvilepuls, udholdenhedstræning og et watt-tråd, så selv Jonas Vindegaard bliver imponeret, desværre ikke nok til at være en god mountainbikerytter... Der skal mere til! 


Danske mountainbikespor udvikler sig hurtigere, end du som rytter kan nå at udvikle dine tekniske færdigheder. Derfor er Mountainbike Akademiet til for dig, så du trygt kan køre de udfordrende spor i møde velvidende, at du er klar til at "angribe" sporerene i stedet for, at de angriber dig. 

 - Sagt med andre ord: at det er dig, som bestemmer, hvor cyklen på sporet kører, i stedet for, at sporet bestemmer, hvor du og cyklen kører. Netop derfor er køreteknisktræning yderst vigtigt! 


Selv de allerdygtigste ryttere; profferne, world cup-rytterne, verdensmestre m.fl. afsætter descideret tid for at sikre dem et køreteknisk højt niveau, hurtigere omgangstider og ikke mindst at minimere risikoen for fysiske skader. Deres høje køretekniskeniveau, giver dem på sporet ligeså mulighed for mere leg og lækker stil uden nævneværdig større risiko for styrt. 


Er du typen, der ikke sigter efter hurtigere omgangstider, men blot - fx blandt kollegaerne - vil hygge dig med mountainbike, bør du alligevel pudse brilleglassene og læse videre, da det netop er din sikkerhed, og muligheden for at undgå skader den køretekniske træning gavner. 


Udvidelse af dine køretekniske færdigheder uanset fromål giver succesoplevelser, som kan beskrives med blot tre ord: Udvikling, Oplevelse & Fortjeneste - DIN udvikling, DIN oplevelse og DIN fortjeneste. 

 ''Jo mere du er bevidst om køreteknikken, desto færre styrt oplever du,, 

MISSIONEN

Mountainbike Akademiet leverer professionel køreteknisk træning inden for mountainbikesporten. Én af vores målsætninger er, at du som elev forbedrer din mountainbikekørsel og derved mindsker risikoen for mentale barrierer, styrt og skade på egen krop og generelt opnår langt flere succesoplevelser. Vi ønsker at inspirere og hjælpe dig til at blive en dygtigere rytter uanset niveau.

VISIONEN

Vores vision er simpel, vi vil inspirere dig til selvudvikling og succesoplevelser!

Det opnår du med vores kompetente, konstruktive og reflekterende formidling, som også booster din selvtillid.

Det er vigtigt for os, at du i mountainbikesammenhæng opnår de mål, ønsker og drømme du har, hvilke ligeså vil gøre dig stærkere i andre af livets aspekter.

VI BRÆNDER FOR DET!

Vi BRÆNDER for at undervise og for at se mennesker i udvikling. Vi BRÆNDER for at dele vores glæde og entusiasme med andre. Vi evner at fralære vores teknikker og andet godt til dig som kursist. Naturligvis med stor undervisningserfaring og pædagogisk formidling.


Selv er vi rigtig dygtige ryttere. Og vi viser med glæde vores sublime kørselsfærdigheder. Dog har vi større interesse i, at det først og fremmest handler om DIG, at du får udbytte af undervisingen; får succesoplevelser, kommer trygt og lærerigt igennem med nye værktøjer til selvtræning.

UNDERVISNINGEN

 Hvem, Hvad, Hvor, Hvorfor & Hvordan  Hvem evner Mountainbike Akademiet at undervise? 

 Vi underviser: 

 - private 

 - klubber 

 - institutioner 

 - foreninger 

 - virksomheder 
 m.fl. 

DIN UDVIKLING

Vores workshop er niveaukvalificeret. Men måtte der alligevel fra start være stor forskel på de enkelte rytteres niveau, evner vi at underholde alle, så hver enkelt rytter er tilpas udfordret og oplever positiv udvikling - naturligvis indenfor trygge rammer.


Læs vores aflysningspolitik, så du kender din ret, hvis vi eller du selv må aflyse.


For din egen tryg- og sikkerhed bør du læse vores Sikkerhed & Ansvar politik, så du evt bliver opdateret på egne forsikringer.

 SIKKERHED & ANSVAR 

Mountainbike er en farlig sport(!), hvis du som rytter/kursist IKKE lytter til kroppens signaler, som fx sult, træthed, irritationer, ej ignorer andre tanker, der under kørslen dukker op,  undlader at følge instruktørens anvisninger, generelt undlader at bruger din sunde fornuft og undlader at lytte til din mavefornemmelse. 


Vi anbefaler, at du har tegnet en fritids-ulykke forsikring. 

Ved deltagelse på alle typer workshops SKAL du bære det gule sygesikringskort/Sundhedskortet samt på udenlandske workshops SKAL du bærer det BLÅ EU-sygesikringskort.

 INSTRUKTØRERNE 

 Du bliver undervist af en af vores kompetente instruktører: 

 Sandra, Alexander, Tarzan, Andreas eller Mads