MTB i ALPERNE

Du kan både deltage på analog og eMTB.

Vi tilbyder fire overskuelige destinationer i tre lande: evigt skønne Østrig, klassiske Harzen, enduro paradiset Finale Ligure ved Middelhavet, imponerende Canazei i de italienske Dolomitter.


Turene er mellem tre til syv dage med guidning på uforglemmelige spor, køretekniske tips & tricks der fremmer din udvikling. En udvikling som for evigt vil tjene dig som mountainbiker. Køreteknikken er naturligvis 100% overførbar til hjemlige spor.


Lokationen er strategisk placeret efter årstidens vejrforhold: Harzen ligger i for- og efteråret, hvor vejret i Alperne er koldt og vådt. Østrig og Dolomitterne ligger i sommermånederne, hvor du blot læsser cyklen i bilen og fræser afsted. Finale Ligure ligger, når du drømmer dig væk fra foråret og efterårets gennemvåde spor til sol, tørre spor og lune vinde fra syd med 15-18/20 grader.


Er det dit første møde med bjergene overhovedet, er tyske Harzen det første sted at starte.


Vi har et deltagermaksimum på 10 personer (pånær Harzen). Dette lave antal er til for at effektivisere turen og din udvikling. Og nok deltagere til, at der er masser af hygge, latter og socialt samvær :-)

 ENDURO CANAZEI

 En uges enduro i Italiens mountainbikeparadis Canazei. Fra kr. 7.150,- 

 TEKNISK E-ENDURO ØSTRIG

 Ebike tur til 3 af de bedste på én uge: Saalbach, Hinterglemm & Leogang. Fra kr. 6.935,-

 TRAILPARK HARZEN

 3-dage intensiv trail/bikepark workshop i tyske Hahneklee, Harzen. Fra kr. 3.399,-

 FINALE LIGURE 

 En uges super-enduro med mere end 50+ imponerende spor. Fra kr. 7.640,-