WHIP IT!

Skrevet d. 29.08.2017
Opdateret 03.11.2022

af Mads WeidemannLav et whip, når du hopper...

Hvorfor? Fordi det er sejt. Det gør profferne. Det eneste et whip gavner, er din selvtillid og din respekt fra dine SoMe-følgere. Fartmæssigt giver det nada... Men allgevel giver det lidt til farten, når selvtilliden jo højnes ;-)


Hvordan gør du?

1) Allerede på hoppets afsæt begynder du at tviste hoftepartiet - uden at cyklen styrer skævt. Øjeblikket cyklen forlader afsættet skal hoftepartiet, TVISTES. Der skal tvistes, alt hvad du kan tviste i hofterne til din favorit side.

2) Kig efter baghjulet

3) Stræk evt modsatte arm mod underlaget af den side baghjulet whipes ud til - og tilsvarende trækker du med den anden arm (denne side af) styret mod brystet.

4) Slip tvistet i hoftepartiet og det tviste tilbage til normal. Lander du med hoftepatiet tviste vil cyklen styre derefter og det kan måske ende med styrt, fordi cyklen står sideværst på sporet.


Inden du fysisk går igang, lukker du øjnene og ser dig selv gøre det trin for trin. Først når du med lukkede øjne, kan se dig selv lave whippet, forsøger du fysisk. Dermed er succesraten størst.

Du har næppe tid til at tænke over, hvordan du skal gøre, mens du er i luften. Du har sådan cirka nul-komma-dut til at udføre handlingen i. Derfor er det forinden en STOR fordel, at mentaltræne.P.S.: Hvis du forinden ikke har styr på hoppeteknikken, så få det her


God fornøjelse