FINALE  LIGURE 

lørdag til lørdag  5. -  12. marts  eller  søndag til søndag  2. - 9. oktober  2022Klassisk italiensk idyl omgivet af det mest varierende om imponerende udvalg af enduro-spor man overhovedet kan drømme om. Måske også derfor Finale Ligure siden 2013(!), hvert år, har været destination for enduro world serien, som gang på gang finder udfordringer blandt områdets 50+ spor med op til 10 kilometers nedkørsler fra bjergtinde og ned til Middelhavet.

 
Vi kører naturligivs nogle af sporene fra
Enduro World Series 2013-2022 samt områdets klassikere som Rollercoaster, La Engineer, Neanderthal, Canova, Kill Bill, Fast n' Furious, Hiroshima og Karma Trail for blot at nævne nogle af de populære spor.


Under hele turen bliver du af Mads Weidemann guidet til områdets fantastiske og udfordrende spor. Og inkluderet i prisen bliver du dagligt køreteknisk opdateret med teknikker som højner dit SPORFLOW.


 Minimum deltagerkrav:  trail cykel med minimum 130 mm. vandring og du minimum kører røde og enkelte sorte linjer på danske spor. Turen kræver god fysisk form, da vi dagligt cykler 500 - 1.000 h.m.
  UGEPROGRAM  


Vi har efter vores egen oplevelse med området sammensat et kanon ugeprogram, hvor vi herunder nævner nogle af højdepunkterne:

 • Dag 1: Ankomst (evt. opsætning af din bike til terrænet: Affjedring og cockpit indstilles)
 • Dag 2: Nato base til Finale via La Engineer, Neanderthal over Rogetta
 • Dag 3: Melogno til Finale via Rollercoaster, Kill Bill over X-men
 • Dag 4: Fast n' Furious & Canova krydret med sløjfer om blå flow og røde spor
 • Dag 5: Hviledag! Du er træt efter 3 intense køredage
 • Dag 6: Dags-shuttle med kun få opkørselsmeter
 • Dag 7: Shuttle i Finale L. på spor du kender, evt. i ét sammenhængende run
 • Dag 8: Tak for nu og hjemrejse

Programmet er vejledende. Der køres efter vejr-, spor- og energiforhold, som sikrer gruppen mest udvikling og bedste køreoplevelse. Køreteknikken og linjevalg til sporene træner vi, som udfordringerne mødes.


Dagen starter typisk med, at vi shuttles til en af områdets toppe på ca. 1000-1200 h.m., hvorfra dagens eventyr starter. En nedkørsel fra afsætningssted og til Finale Ligure tager mellem 2-4 timer afhængig af stop/pauser, gentagelser og temperament. Medtager vi en uundgåeligt lille opkørsel på 300-500 højdemeter, som fører op til ét af de populære spor, er vi underholdt i en hel dag.

Højdemeterne vi cykler dagligt varierer fra 300 til 900, og foregår i yderst anstændigt tempo (- vi skal jo brænde energien af nedad, men opad-cykling er restituerende og sundt for kreativiteten imellem de lange nedkørsler).


Vi cykler fra morgen til sen eftermiddag, så en god fysisk form er selvfølgelig et krav. Melder trætheden sig, inden dagens program slutter, er der mulighed for at trille hjem.

Vi kører cirka 70% ned af bakke og 30% opad. Shuttle har vi en til to gange dagligt. Flere shuttle-ture kan nemt arrangeres mod mer-betaling: én tur koster EUR 12,-/per person og dagshuttle EUR 60,-/pr. pers.


Sporene er primært naturspor med byggede udfordringer som hop, berms og stejlere eller mere teknisk krævende terræn i mange udformninger. Sporgradueringerne vi kører er blå, rød og sort. Vi starter naturligvis ugen med nemmere spor og rykker sporgradueringen op, som dit køreteknisk niveau, mod, kreativitet & forståelse for udfordringerne udvikler sig.


Om eftermiddagen når vi kommer ned fra bjerget, hygger vi fx med after-bike på en af de hyggelige autentiske caféer som bl.a. byder på frisk brygget italiensk kaffe, koldt øl, aperol-spritz eller en 'Hugo' (lokal drik á la aperol...)
  PRAKTISK INFO 


 • Turen er kør-/flyv-selv tur inkl. bike-hotel m. halvpension, guiding, shuttle, tips & tricks.
 • Vi bor på 3-stjernet og nymoderniseret Hotel Derby med flotte bike-faciliteter og logi i twin-, dobbelt- eller tremandsværelser*. Morgen- & aftensmad spises på hotellet, frokosten på en lokal restaurant. Enkeltværelse kan købes mod betaling.
   Indtjekning sker 'dag 1' fra kl 15.00, og udtjekning er senest 'dag 8' inden kl. 10.00 
 • Til turen oprettes en lukket Facebookgruppe, hvor vi kan dele bl.a. samkørsel, nyttig info, billeder, skæg & ballede, der vedrører før, under og efter turen.
 • Guiding & KTT med Mads ihh. til programmet fra ca. kl. 09.00 - 16/17.XX
  TURENS PRIS 


 6.630,- * * Turen inkluderer, og dét du betaler:

 • 5 dg. guiding inkl. køretekniske tips & tricks (kr. 2.000,- + moms = 2.500,-)
 • 5 dg. shuttle (EUR. 125,- / ca. kr. 950,-)
 • 7 overnatninger i twin-, dobbelt eller tremandsværelse inkl. halvpension: morgenmad & aftensmad (EUR 420,- /ca. kr. 3.180-)


  * Ej inkluderet:

 • enkeltværelse
 • frokost
 • drikkevarer
 • turistbeskatning EUR ca. 2,-/døgn
 • evt. cykelleje
 • transport tur/retur Italien
  - Du kan fx flyve til Nice eller Genova (som begge ligger cirka100 km. fra Finale L.), stige på toget i lufthavnen og blive kørt til Finale, hvor du fra stationen har 750 meter til hoteldøren.Dét med småt og tilmelding

Ønsker du at deltage på turen, sender du os en besked via kontaktformularen forneden med dit fulde

navn, postadresse, e-mailadresse, telefonnummer samt eventuelle spørgsmål.

Indenfor 24 timer bekræfter vi din plads. (Er turen udsolgt, vil dette fremgå af siden.)

Når din plads er bekræftet, indbetaler du via mobilepay eller bankoverførelse guide/undervisning-depositum på kr 2.000,- + moms. Resterende beløb betales under rejsen.

 

Tilmeldingen er bindende 

Skulle du blive forhindret i at deltage, og har betalt, læser du herom vores aflysningspolitik


Maksimum deltagerantal er 10 pers., minimum er 6 personer. Er der under minimum, bliver dette meldt ud 6 uger forinden, og turen aflyses. 
  TILMELDING  


Herunder tilmelder du dig turen og/eller stiller spørgsmål til denne.
Når din tilmelding eller spørgsmål er afsendt, hører du fra os indenfor a.s.a.p.

Jeg har spørgsmål vedrørende turen
UDSOLGT 5. - 12. marts 2022 | Jeg tilmelder turen til kr. 6.630,-
2. - 9. oktober 2022 | Jeg tilmelder turen til kr. 6.630,-
Enkeltværelse | Jeg tilkøber enkeltværelse til kr. 795,-
 
 
 
 
 
Jeg ønsker at bo på værelse med en eller flere, som har booket plads på turen (fx din kone/mand/kæreste/venner/bekendte etc.)
 
 
 
Jeg accepterer Mountainbike Akademiets