... 26.000+ har allerede lyttet med! 

Gaveidéer... Giv køreteknisk læring til den, som fortjener det. Giv bogen 'MOUNTAINBIKE'

eller et GAVEKORT til køreteknisk undervisning - eller giv dig selv bogen:

 

                 Bogen 'MOUNTAINBIKE'                                    GAVEKORT  

LET IT FLOW

Skrevet d. 09.09.2017

af Mads WeidemannNår du kører på MTB-sporets flowsektioner, kan du fx forestille dig, at du er som vandet i en å, der flyder blidt afsted.

Med dette billede på nethinden bidrager du reelt til, at din kørsel bliver mere flowy.


På mere tekniske dele af sporet fx rockgardens, kan du forestille dig, at du er en DAKAR-rallybil, som kører gennem et goldt og stenet landskab, hvor affjedringen konstant er på overarbejde.

Rallybilens affjedringen er denne sammenhæng dine knæ- og ankelled, som konstant absorberer stødene fra rockgardenen, du kører i.


Fra en kreativ vinkel er der mange muligheder for at billedliggøre din kørsel, som uden tvivl, på positiv vis, og hvorend du befinder dig på sporet, bidrager til dit kørselsflow.


Næste gang du kører på sporet, så stop evt på de tekniske sektioner og kig på de forbipasserende ryttere, hvordan de bærer sig ad med at køre udfordringen; om de er aktive i deres ben som føromtalte rallybil eller ej.

Det er nemt at spotte om en rytter er dynamisk - har masser af bevægelse - eller rytteren er stiv som et bræt. Jo mere dynamisk og afslappet du er på cyklen, desto bedre kørsel oplever du. Cyklens støddæmpere påvirker naturligvis og din kørsel i negativ eller positiv retning, så klik her, og læs dig til, hvordan du indstiller cyklens støddæmpere.


Kender du en, der plejer at køre som et flipperspil eller en kanonkugle, så gør du nok klogt i at dele dette opslag med vedkommende ;-)

 ... 26.000+ har allerede lyttet med!! 

Mads Weidemann og hans kvindelige medvært Solveig Høgh belyser emner, interviewer personligheder & organisationer, der alle gør MTB-sporten mere interessant for os allesammen.

Find podcasten hos Spotify, Apple, Podimo, Google Play m.fl.

MOUNTAINBIKE - Fra begynder til verdensmester


Vores bog på 221 sider om mountainbike er ude via forlaget Gyldendal.

I bogen er køreteknik og træning, illustrationer og store flotte billeder, vilde MTB-historier og interviews med de bedste danske ryttere gennem tiden, som fx Henrik Djernis, Michael 'Kyllingen' Rasmussen & Annika Langvad.


Bogen alene gør dig ikke til verdensmester, men den hjælper dig, så du får det en del sjovere og flere succesoplevelser på sporet.


Køber du bogen herpå siden, får du tilsendt eksemplaret med hilsen og signeret af Mads WeidemannPris 350,-

FØLG MED PÅ SOCIALE MEDIER

 #mtbakademiet 

 #succesoplevelse 

 #påvejmodmålet 

 #legpåmtb 

Mountainbike Akademiet er en del af CykleAkademiet IVS

CVR-nummer 36689811


m: info @ mtbakademiet.dk

t: +45 - 607 85 085

Alle rettigheder forbeholdes Mountainbike Akademiet

© Copyright 2013-2021

Hjemmesidens design & tekst: Mads Weidemann

Giv os gerne din anmeldelse på Trustpilot og/eller Facebook

Hjemmesiden benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du brug af cookies - ligesom på alle andre hjemmesider

Ja ja, OK