INFO

MTBakademiet ER TIL FOR DIG

Nu om dage er lav hvilepuls, udholdenhedstræning og et watt-tråd, så selv Bjarne Riis ville blive imponeret, desværre ikke nok til at være en god mountainbikerytter... Der skal mere til!

 

Danske mountainbikespor udvikler sig hurtigere, end du som rytter kan nå at udvikle dine tekniske færdigheder. Derfor er MTBakademiet til for dig, så du trygt kan køre de udfordrende spor i møde velvidende, at du er klar til at angribe sporerene i stedet for, at de angriber dig.

 

Vi gentager: ... at du er klar til at angribe sporene i stedet for, at de angriber dig. Netop derfor er tekniktræning yderst vigtigt!

Selv de allerdygtigste ryttere/world cup-deltagere/verdensmestre m.fl. afsætter descideret tid til tekniktræning for at sikre sig et køreteknisk højt niveau, hurtigere omgangstider og ikke mindst for at minimere risikoen for fysiske skader.

 

Er du typen, der ikke sigter efter hurtigere omgangstider, men blot - fx blandt kollegaerne - vil hygge dig med mountainbike, så bør du alligevel pudse brilleglassene og læse videre, da det netop er din sikkerhed, muligheden for at undgå skader, som tekniktræning gavner.

 

 

Træning af køretekniske færdigheder giver en indre glæde, der kan beskrives med blot tre ord: Udvikling, Oplevelse & Fortjeneste - DIN udvikling, DIN oplevelse og DIN fortjeneste.

MISSIONEN

MTBakademiet leverer professionel tekniktræning inden for mountainbikesporten. Én af vores målsætninger er, at du som elev forbedrer din mountainbikekørsel og derved mindsker risikoen for styrt og skade på egen krop. Vi ønsker at inspirere og hjælpe dig med at blive en dygtigere rytter – uanset om du er nybegynder eller eliteudøver.

 

MTBakademiet henvender sig til både private, virksomheder, institutioner, foreninger, m.fl.

VISIONEN

Vores vision er simpel, vi vil inspirere dig til selvudvikling!

Det opnår du med vores kompetente, konstruktive og reflekterende formidling, som også booster din selvtillid.

Det er vigtigt for os, at du i mountainbikesammenhæng opnår de mål, ønsker & drømme du har, hvilke ligeså vil gøre dig stærkere i andre af livets aspekter.

VI BRÆNDER FOR DET

MTBakademiet BRÆNDER for at undervise og for at se mennesker i udvikling. Vi BRÆNDER for at dele vores glæde og entusiasme med andre. Vi evner at fralære vores teknikker og andet godt til dig som kursist. Naturligvis med stor undervisningserfaring og pædagogisk formidling.

 

Selv er vi rigtig dygtige ryttere. Og vi viser med glæde vores sublime kørselsfærdigheder. Dog har vi større interesse i, at det først og fremmest handler om, at du og dine medkursister får udbytte af undervisingen, får en god oplevelse, kommer trygt og sikkert gennem undervisningen.

UNDERVISNINGEN

Hvem, Hvad, Hvor, Hvorfor & Hvordan

 

 

HVEM evner MTBakademiet at undervise?

 

Vi underviser:

  • private
  • klubber
  • institutioner
  • foreninger
  • virksomheder

m.fl.

FORSIKRING & ANSVAR

Deltagelse på teknikkursus, træninger, camps mv. er på eget ansvar.

 

Instruktøren, underviseren eller guiden kan ikke drages til ansvar for personskade forvoldt af selvforskyldt styrt.

 

MTBakademiet kræver, at man har tegnet en fritidsulykkeforsikring og altid ved deltagelse på kurser m.fl. på sig bærer Sundhedskortet samt det BLÅ EU-sygesikringskort.

INSTRUKTØRERNE

Du bliver undervist af en af vores kompetente instruktører: Alexander, Rasmus, Jesper eller Mads. Hvem du lærer mere om, ved at klikke på linket.

FØLG MED PÅ SOCIALE MEDIER

#MTBakademiet

MTBakademiet er en del af CykleAkademiet IVS

CVR-nummer 36689811

 

m: info@mtbakademiet.dk

t: +45 - 607 85 085

Alle rettigheder forbeholdes MTBakademiet

© Copyright 2018

Hjemmesidens design & tekst: Mads Weidemann