INSTRUKTØRERNE

BRÆNDER FOR UNDERVISNINGEN

Vi instruktører BRÆNDER for at undervise og for at følge din køretekniske udvikling. Vi BRÆNDER

for at dele vores glæde og entusiasme med dig. Vi BRÆNDER for at fralære vores teknikker og

få dig til at følge dig godt tilpas som kursist!

- Alt sammen med stor undervisningserfaring og med pædagogisk formidling, naturligvis.

 

Selv er vi dygtige ryttere, med stor erfaring. Vi viser med glæde vores sublime

kørselsfærdigheder, dog har vi større interesse i, at det først og fremmest handler om, at du

som kursist, får det bedste ud af undervisningen. Det vigtigste for os er, at du får en god

oplevelse og kommer trygt og sikkert igennem undervisningen!

 

Vi glæder os til at undervise dig :-)

MADS WEIDEMANN

Jeg er tidligere professionel downhill mountainbike konkurrencekører, hvor jeg gennem sporten oplevede, hvad en sublim køreteknik og et rigtigt mindset kan bringe af (personlige) resultater i og udenfor mountainbikesporten.

Jeg har et utæmmet drive for at undervise, er TV-kommentator & mountainbikeeksperten, medierne spørger til råds. Og så er jeg MTBakademiets stifter.

I øjeblikket er jeg i samarbejde med journalist, Søren Frandsen, ved at skrive en bog om mountainbike med selvtillid. Bogen udkommer primo 2019 under bogforlaget Gyldendal.

ALEXANDER BØTTKJÆR

Jeg har i mine unge år dyrket elitesport inden for svømning og golf. Som 18-årig tog jeg på Oure Sportshøjskole på Sydfyn, hvor interessen for cykling, løb og styrketræning udviklede sig.

 

Jeg læser til lærer på seminariet. Udenfor studiet bruger jeg en stor del af min tid på at deltage i forskningsforsøg, der er med til at udforske nye træningsformer og programmer. Bl.a. var jeg med i et EPO-forsøg. Alt dette er med til, at jeg kan udvikle min undervisning og give dig den bedste træning.

 

Som underviser for klubber, skoler og virksomheder har jeg erfaring med udvikling af færdigheder for alle aldersgrupper inden for MTB og landevejscykling.

 

Jeg ser mig selv som en udstyrsnørd, når det kommer til det nyeste indenfor cykling - udstyret er min store passion!

RASMUS JUNGERSEN

Jeg er 20 år og har, siden min første mountainbike som 8-årige, kørt de danske, såvel som de udenlandske, spor tynde.

I 2012 besluttede jeg mig for at intensivere mit engagement i sporten, hvilket gjorde, at jeg blev introduceret til disciplinen downhill.

Jeg har konkurreret - og konkurrerer stadig - i adskillige nationale og internationale løb. Sporten har bragt mig til flere afkroge af verden, hvor jeg har dannet mig både køretekniske og mentale erfaringer.

 

Jeg har arbejdet som mountainbikeinstruktør i et par år, hvilke har givet mig muligheden for at se, hvordan mennesker bedst modtager læring, hvilket jeg i min undervisning drager stor nytte af.

Det har altid været det sjove element, der har drevet mig frem i sporten, og min erfaring er, at man lærer bedst, når man samtidig har det sjovt. Derfor sætter jeg stor fokus på dette i min undervisning.

Og når alt kommer til alt, var det jo derfor vi startede med at køre mountainbike; fordi det var og er sjovt! :-)

 

Grip Grab fotograf, Oliver Haggren Urban, har klippet en lille dokumentarfilm om mig, som du ser via linket herunder.

UFFE DØYGAARD

Jeg er 37 år, IT udannet og bor i Køge. Jeg er vokset op 200 meter fra skovkanten, har kørt BMX og MTB siden jeg var helt lille. Ofte i den lokale skov, hvor vi som børn byggede flyvehop over de små vandløb, samt praktiserede sidelænskørsel i den bløde muld.

 

Efter teenage årene forsvandt min passion for MTB, og jeg blev en typisk IT nørd på en kontorstol.

Heldigvis introducerede en kollega mig for MTB igen som 26 årig, og så skal jeg lige love for det har taget fart!

Først var det for sjov i skoven, et par gang om ugen, så blev det til XC løb, natløb, udlandsture til de franske alper i bikepark på en "stakkels" XC cykel.

 

En dag mødte jeg ejerne af et dansk mountainbike mærke ved en messe i København. Pludseligt kørte jeg XC løb for deres brand, stadigvæk kun for sjov. Det endte med en massiv muskel og scene skade. Og så var det kapitel slut.

Midt i alt genoptræningen, indså jeg at jeg egentligt ikke havde det sjovt på cyklen, ligsom da jeg var barn... Det må jeg gøre noget ved. Derfor tog jeg kontakt til forskellige MTB trænere, for at løre at køre sjovt på MTB. Hvis ikke det er sjovt at køre på cykel, hvorfor overhovedet gøre det.

I samarbejde med MTB Akademiet de seneste år har jeg videreudviklet mig til en meget stærk og ikke mindst analyserende MTB rytter, med meget bred erfaring.

MTB Akademiet har hjulpet mig med at afrette 20 års dårlige vaner, og har gjort det at køre på MTB en leg.

 

Parallelt er jeg igang med at uddanne mig til MTB instruktør hos DGI, samt sigter efter en IMBA MTB Instructor

Min passion for MTB ligger både i at møde nye mennesker, støtte op om lokal sporbygning, samt at tilsikre folk får den fornødne viden der skal til for at køre på cykel.

FØLG MED PÅ SOCIALE MEDIER

#MTBakademiet

#succesoplevelse

#legpåmtb

MTBakademiet er en del af CykleAkademiet IVS

CVR-nummer 36689811

 

m: info @ mtbakademiet.dk

t: +45 - 607 85 085

Alle rettigheder forbeholdes MTBakademiet

© Copyright 2018

Hjemmesidens design & tekst: Mads Weidemann