MOUNTAINBIKE - Fra begynder til verdensmester 

 Vores nye bog på 221 sider om bl.a. køreteknik er udkommet via forlaget Gyldendal. 

 Bogen alene gør dig ikke til verdensmester, men den hjælper dig, så du får 

 en del flere succesoplevelser på sporet. Pris 349,95   Køb bogen  

BØRNEBIKEPARKS - TOP 5

Ønsker du at få junior eller børneflokken med i bikepark, men er i tvivl, om parken nu tilbyder børnevenlige forhold? Så får du her vores top 5-guide til børnevenlige bikeparks.


På vores tur rundt i diverse bikeparks er der specielt fem parks, hvor vi, kontra andre parks, har mødt synet af flere børn - børn fra 3 år og op.


5. Vallåsen, Sverige

Vallåsens bikepark har børne- og begyndervenlige spor, som bringer smilet frem hos junior og dig som voksen - uanset bikeparkerfaring eller ej.

Specielt det eneste grønne spor i parken, byder på masser af flow og lette udfordringer til mange timers leg. Ja, tro det eller ej, vi er selv meget overrasket over, hvad crewet i Vallåsen BP har formået at få ud af - på papiret - et grønt og "kedeligt" spor, men næ nej, det er altså sk!de sjovt!!


4. Wagrain, Østrig

Wagrain bikepark har en blå flowlinje fra midterstationen og ned til bunden (lidt magen til Vallåsens grønne...). Wagrains bl¨å flowlinje er ideel til junior og begyndere.

I bunden - hvor sporene mødes - byder Wagrain BP blandt andet på et overskueligt "fun-område" ledsaget af en pumptrack klods op af liften.


3. Winterberg, Tyskland

I Winterberg bikepark ligger finder I alle muligheder for at underholde hele familien, fra junior til familens overhoved... Pump track, fun track, flowspor... You name it, Winterberg got it!


2. Serfauss Fiss-Ladis, Østrig

Serfauss Fiss-Ladis bikepark er en oplevelse uden lige - generelt er parken af vores favoritter. Spor i alle kategorier og selvfølgelig spor for junior. I bunden ved liften findes en funpark/pumptrack.


1. Leogang, Østrig

Leogang bikepark har et stort, STORT, begynder og børneområde. Og du er simpelthen ikke i tvivl, når du først kommer fra P-pladsen og om på den anden side af liftbygningen, hvor området viser sit sande og overdådige ansigt.

Tager du liften op, kan junior også følge trop, da der findes et par nemme blå spor ned fra midterstationen.


1. Les Gets, Frankrig

Les Gets bikepark kan godt være overrendt, for at sige det mildt. Men kommer du udenfor myldretiden, eller blot har tålmodigheden iorden, finder du et væld af spor; grønne, blå m.fl. passende til junior.

Les Gets brander, som en af de få parks, at de har en "Kids Zone".


Ja, det blev så til 6 istedet for 5 muligheder for at få junior med i bikepark :-)


Ønsker du at leje en cykel til junior, så skriv til bikeparken og reservér en MTB, inden I letter fra DK. Udvalget af børne-MTB er ikke enormt og cyklerne kan på dagen hurtigt være udlejet, hvis altså ikke den bestilles hjemmefra.God fornøjelse og god tur sydpå.

MOUNTAINBIKE - Fra begynder til verdensmester


Vores bog på 221 sider om mountainbike er netop udkommet via forlaget Gyldendal.

I bogen er køreteknik og træning, illustrationer og store flotte billeder, vilde MTB-historier og interviews med de bedste danske ryttere gennem tiden, som fx Henrik Djernis, Michael Rasmussen & Annika Langvad.
Bogen alene gør dig ikke til verdensmester, men den hjælper dig, så du får det en del sjovere og flere succesoplevelser på sporet.


Pris 349,95

 MOUNTAINBIKE  - nogle af læserne siger: 

'' Den er en rigtig god bog! Godt skrevet, nem at læse og forstå.

Et must have i samlingen.


- Emil

'" Super god bog du har skrevet. Nu skal teori omsættes til praksis.


- Martin

'' ... Kan varmt anbefales!


- Ulrik

'' ... Jeg kan også lide de første 60 sider. Glæder mig til resten... :-)


- Allan

'' Der er mange gode eksempler og opmærksomhedspunkter.

Jeg er vild med den ufrelste tilgang, og nyder, at det intuitive og underbevidsthedens analyse bliver anerkendt og beskrevet. Tak for en velskrevet og visuel bog, der gør mig glad ned i stortåen.


- Michael

Online-magasinerne CYKELSTART.DK, Mountainbike Sport & MTBX har anmeldt bogen. Læs anmeldelserne:

CYKELSTART.DK

Mountainbike Sport

MTBX

FØLG MED PÅ SOCIALE MEDIER

 #mtbakademiet 

 #succesoplevelse 

 #påvejmodmålet 

 #legpåmtb 

MTB AKADEMIET er en del af CykleAkademiet IVS

CVR-nummer 36689811


m: info @ mtbakademiet.dk

t: +45 - 607 85 085

Alle rettigheder forbeholdes MTB AKADEMIET

© Copyright 2019

Hjemmesidens design & tekst: Mads Weidemann

Giv os gerne din anmeldelse på Trustpilot og/eller Facebook

Hjemmesiden benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du brug af cookies - ligesom på alle andre hjemmesider

Ja ja, OK